Als u bij ons binnen loopt in de winkel dan zal gelijk het logo opvallen van Quality Centers, wij zijn aangesloten bij het landelijke netwerk van Quality Centers.  

Wij zijn de inbouwexperts voor Woerden en omstreken, met veel specialistische kennis op het gebied van auto-electronica en een hoge kwaliteitsstandaard. Door onze expertise op het gebied van inbouw van elektronica zijn wij als geen ander op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij alle belangrijke merken in de automotive en telecom industrie. Wij kunnen u hierdoor goed adviseren en u een vakkundige montage en een scherpe prijs garanderen.

Wij bieden u dan ook een unieke service. U koopt bij ons een totaal oplossing: een kwaliteits product  én de inbouw in uw auto.

Door onze jarenlange ervaring, zijn wij erg bedreven in ons vak en blijven wij door middel van trainingen up to date in ons vakgebied. Ook dankzij ons goede contact met vele autodealers kennen wij ieder nieuw model auto dat op de markt komt van binnen en buiten.

In onze professionele werkplaats is uw auto in goede handen. Onze werkplaats is voorzien van een hydraulische brug om netjes op hoogte te werken en zo het beste resultaat van de montage te krijgen. Ook werken wij met goed gereedschap en meetapparatuur om de juiste verbindingen en aansluitingen te maken.

Bent u benieuwd hoe wij werken, kom dan gerust een keer langs en laat u verbazen over de vele mogelijkheden die wij voor uw auto hebben.